Komarnici

Plisirani komarnici

Plisse komarnik je idealan za francuske balkone i otvore velikih širina i visina, Vodilica fiksinarana na pod je visine samo 3 mm, pa se samim tim može reći da prepreka na podu gotovo i ne postoji.‎ To je ujedno i glavna prednost komarnika jer omogućuje učestali prolaz bez prepreka, olakšano čišćenje i što je najvažnije savršeno je bezbedan.

komarnici

Može se proizvesti u verziji sa jednim ili više spojenih krila (maksimalno 10), gde dobijamo širinu čak do 18 metara i maksimalne visine 3 metara.

Plisse Original komarnik je jedinstven u svojoj vrsti zbog visoke funkcionalnosti koja proizilazi iz svih njegovih karakteristika:

  • Vrlo malo komponenti omogućava izuzetno laku i trenutnu montažu.
  • plisirana mreža koja je skrivena kada je komarnik otvoren.
  • odsustvo vodilice na tlu koja je udobna čak i za starije i nemoćne osobe.
  • mreža protiv polena ili antibakterijska protkana koncem od kevlara (polimerno sintetičko vlakno velike zatezne čvrstoće koje obezbeđuje izuzetnu čvrstoću mreže pri jakim udarima vetra).

Rolo komarnici - za spoljnu upotrebu

Frontal 40 je rolo komarnik sa zaobljenom kutijom od 40 mm pogodnom za bilo koju vrstu prozora.‎ Sistem Frontal 40 se može ugraditi na sisteme bez roletni sa spoljne strane prozora. Dostupan i u verziji sa usporivačem radi sigurnog i bezbednog korišćenja prilikom zatvaranja. 

Takođe se može isporučiti i sa ramom za montažu u slučaju neravnih zidova.

Rolo komarnici - unutrašnja montaža

EKO SCREEN je rolo komarnik za bilo koju vrstu prozora. Ugradnja EKO SCREEN sistema je prvenstveno namenjena za unutrašnju montažu iza roletne uz pomoć sistema vodilica sa dodatkom. (vodilice roletne). Dostupan i u verziji sa usporivačem radi sigurnog i bezbednog korišćenja prilikom zatvaranja. Kao što i samo ime kaže EKO SCREEN je ekonomičnija varijanta rolo komarnika sa laganim AL profilima. 

Može se isporučiti i sa ramom za montažu u slučaju neravnih zidova.

frontal401

Panelni - fiksni komarnik

Sistem fiksnih komarnika pogodan je za veoma provetrene prostore.‎ Takođe je veoma svestran proizvod jer ima različite mogućnosti montaže; u stvari, pomoću specifične dodatne opreme moguće ih je instalirati na sledeće načine:

  • sa šarkama (komarnik vrata)
  • sa perom gde je montaža sa unutrašnje strane prostorije direktno na štok
  • sa kukicama gde je montaža sa spoljne strane prostorije
  • sa uglićima sa magnetom
fiksni_vrataa

Ovaj proizvod je idealno rešenje kada brzo otvaranje i zatvaranje mreže protiv komaraca nije neophodno, kao što su prozori u podrumu ili krovni prozori. ‎ Fiksni komarnici su funkcionali modeli sa bezbroj prednosti uključujući brzo i lako pričvršćivanje i čvrst profil sa specijalnom dizajniranom mrežom.