Roletne

Roletne

Nabavite najbolje roletne za vaš dom i poslovni prostor. Nudimo Vam tri vrste roletni.

Sigurno imamo pravo rešenje i za vas. Pored osnovnih rešenja sa kojima dobijate odličnu zaštitu od sunčeve svetlosti i od svog prostora pravite prijatno mesto za rad i boravak, nudimo i dodatnu zaštitu od neželjenih insekata, rešenjima sa ugrađenim komarnikom. Postoje dva tipa ugradnje: unutrašnja i spoljna ugradnja. Unutrašnja ugradnja se izvodi prilikom same gradnje objekta, dok se spoljna montaža odnosi na postavljanje roletni na već postojeći tip stolarije.

Roletnama štitite vaš životni prostor od:

Sunčevih zraka

Snega i mraza

Buke

Neželjenih pogleda

Provale

Nudimo vam nekoliko tipova roletni.

U ponudi imamo nekoliko tipova roletni. Tipovi roletni razlikuju se prije svega po rešenju aluminijumske, odnosno PVC kutije, ali i po dodatnim osobinama. Pod ostale osobine izdvojili bismo da se kutije razlikuju i po tipu izolacije ili dodatnim opcijama kao što je na primer ugrađeni komarnik u nekim modelima.

Pogledajte ponudu i odlučite se za tip roletni koji vama najviše odgovara:

5-ugaona 45° Classic / Eco

Kutija je izrađena aluminijumskog lima visokog kvaliteta što značajno povećava trajnost i kvalitet celokupne roletne , a istovremeno zbog pristupačne cene štedi budžet kupca. Sa svojim upečatljivim petougaonim oblikom kutije, daje elegantan izgled fasadi. Štaviše, nagib od 45° na donjoj prednjoj masci nosi veći prodor svetlosti u prostorijama.

Spoljna kutija za naknadnu ugradnju, klasičnog dizajna sa kosinom od 45 ̊.

Oval lux / Eco

Spoljna kutija za naknadnu ugradnju, funkcionalnog i modernog dizajna. Kutija je izrađena od aluminijumskih ekstrudiranih profila što značajno povećava trajnost i kvalitet celokupne roletne kao i mogućnost većih izradnih mera. Pored ekstrudiranih profila, može biti izrađena i od aluminijumskog profilisanog lima koja zbog pristupačne cene štedi budžet kupca.

Beclever - Cleverbox PVC

CleverBox roletne su odlična zaštita od sunca, vetra, kiše, snega i drugih vremenskih pojava. Poboljšavaju toplotnu izolaciju zgrade, dajući merljive prednosti leti i zimi. One povećavaju zvučnu izolaciju, značajno smanjujući nivo buke u prostorijama. Dodatne pogodnosti uključuju viši nivo privatnosti i osećaj sigurnosti. CleverBox roletne mogu biti opremljene dodatnim funkcijama kao što su automatski pogon, koji olakšava svakodnevni rad, ili rolo mreža protiv insekata, koja pruža udobnost tokom prolećne i letnje sezone. Široka paleta završnih obrada omogućava da izgled roletni bude usklađen sa individualnim zahtevima korisnika i savršeno integrisan u bilo koji projekat i fasadu.